kampanie

• Poprawimy pozycje Twojej strony w Google
  • Zwiększymy ruch na Twojej stronie internetowej
GDZIE SZUKAĆ POMOCY

czym jest google adwords?

Kampania w Google AdWords to najlepszy sposób na szybką i skuteczną reklamę Twojej firmy w Internecie. Dzięki kampaniom Adwords możesz praktycznie z dnia na dzień pojawić się na pierwszych miejscach w wyszukiwarce Google i z łatwością zdobyć nowych klientów.

Reklamy Google AdWords są wyświetlane ponad naturalnymi wynikami wyszukiwania w wyszukiwarce Google oraz na stronach witryn współpracujących z Google. Dzięki ogromnej popularności wyszukiwarki Google oraz rozmiarom partnerskiej sieci reklamowej, reklamy wyświetlane w ramach programu Google AdWords docierają do ponad 97% internautów w Polsce, co sprawia, że ten sposób reklamy jest niezwykle skuteczny.

Google AdWords jest bardzo nieinwazyjną reklamą, która pojawia się wśród wyników wyszukiwania w Google podczas wyszukiwania konkretnych informacji związanych z Twoją branżą. Dzięki temu Twoja reklama nie trafia do przypadkowych odbiorców, tylko do osób, które aktywnie wyszukują informacji o Twoich usługach lub produktach.

dlaczego kampanie adwords?

Płacisz tylko za efekty

W przypadku reklam AdWords płacisz tylko za efekty – wyświetlanie reklam jest bezpłatne, płacisz tylko wtedy, gdy ktoś kliknie w Twoją reklamę i odwiedzi Twoją stronę internetową lub do Ciebie zadzwoni po wyświetleniu reklamy. Oznacza to, że jeśli kilka osób wpisze w wyszukiwarce frazę związaną z Twoją działalnością, reklama wyświetli się im wszystkim, jeśli jednak żadna z tych osób nie kliknie w reklamę nie ponosisz żadnych kosztów tych wyświetleń.

Trafiasz do odpowiednich osób

Reklamy Google AdWords są reklamami kontekstowymi, co oznacza, że docierają do klientów we właściwym miejscu i odpowiednim momencie, czyli podczas wyszukiwania w Google konkretnych informacji związanych z prowadzoną przez Ciebie działalnością lub podczas przeglądania stron o tej samej tematyce co Twoja działalność. Dodatkowo, reklamy Adwords są kierowane na konkretne lokalizacje, zainteresowania, witryny i grupy demograficzne. Dzięki temu masz pewność, że tylko Twoi potencjalni klienci rzeczywiście klikają w Twoje reklamy.

Natychmiastowy efekt

Reklamy Google AdWords dają natychmiastowy efekt – Twoje reklamy zaczynają wyświetlać się w wyszukiwarce Google i sieci reklamowej w kilka godzin od stworzenia konta AdWords i pierwszej kampanii reklamowej. Dodatkowo kampanie AdWords są niezwykle elastyczne, możesz dowolnie zmieniać budżet reklamowy i w każdej chwili zatrzymywać i wznawiać wyświetlanie swoich reklam.

jesteśmy certyfikowanym partnerem google

korzyści z kampanii adwords

• Dotrzyj do nowych klientów – dzięki reklamie w wyszukiwarce Google pozwól klientom znaleźć Twoją firmę
  • Płać tylko za efekty – wyświetlaj swoje reklamy za darmo, płacąc tylko za kliknięcia i odwiedziny na Twojej stronie internetowej
  • Docieraj do właściwych osób – wyświetlaj swoje reklamy sprecyzowanej grupie odbiorców, którzy są zainteresowani Twoimi produktami lub usługami
  • Mierz efekty swojej kampanii reklamowej – dzięki zaawansowanym narzędziom analitycznym sprawdź kto widzi i kto klika w Twoje reklamy, zobacz jaką rzeczywistą sprzedaż generuje Twoja kampania Google AdWords
  • Zacznij kampanię od dowolnego budżetu – elastycznie zwiększaj i zmniejszaj swój dzienny budżet reklamowy, zatrzymuj i wznawiaj kampanię, dodawaj i usuwaj słowa kluczowe w dowolnym momencie

co otrzymujesz zamawiając kampanię adwords w promotree:

• pełną opiekę certyfikowanego specjalisty Google AdWords, który odpowie na wszystkie pytania na każdym etapie współpracy
  • pomoc przy optymalizacji Twojej strony internetowej
  • pełny dostęp do Twojego konta AdWords, dzięki czemu możesz w dowolnej chwili kontrolować przebieg kampanii i wydawane środki
  • ciągły monitoring efektów naszej pracy i raporty z osiąganych wyników kampanii
  • pełną analitykę ruchu internetowego na Twojej stronie www
  • ciągłą optymalizację kampanii reklamowej w celu poprawy osiąganych wyników i wzrostu ROI

kampanie google adwords z promotree to:

• DARMOWA optymalizacja Twojego landing page
  • DARMOWY kod bonusowy na pierwszy budżet reklamowy – 250 zł
  • DARMOWE statystyki ruchu
  • natychmiastowy efekt w postaci obecności na szczycie wyników w wyszukiwarce Google na wybrane frazy
  • opieka certyfikowanego specjalisty Google AdWords
  • regularne raporty z osiąganych wyników kampanii
  • brak długoterminowych umów – jesteśmy pewni swoich umiejętności, więc nie wiążemy klientów długoterminowymi umowami
  • brak kar umownych – żadnych ukrytych opłat, tylko przejrzyste zasady współpracy
darmowy kupon na pierwszy budżet reklamowy

proces tworzenia kampanii adwords

01 / KONCEPCJA I DOBÓR FRAZ KLUCZOWYCH

W porozumieniu z klientem określimy cele i strategię kampanii AdWords oraz dobierzemy odpowiednie frazy kluczowe, na które będzie promowana strona.

02 / STWORZENIE KONTA ADWORDS

Założymy dla Ciebie konto w systemie AdWords, zintegrujemy je z Google Analytics i Search Console w celu lepszej analizy efektów kampanii.

03 / KONFIGURACJA KAMPANII ADWORDS

Stworzymy pierwsze kampanie AdWords, dodamy reklamy tekstowe i graficzne oraz rozszerzenia reklam, włączymy śledzenie konwersji i stworzymy listy remarketingowe.

04 / ANALIZA I RAPORTOWANIE

Po stworzeniu konta i pierwszych kampanii Google AdWords  regularnie analizujemy efekty naszej pracy, wprowadzamy poprawki i raportujemy Tobie nasze działania.

kampanie google adwords

Kampanie Google AdWords są bardzo skuteczną formą reklamy internetowej, gdyż pozwalają Ci dotrzeć do potencjalnego klienta dokładnie w momencie, gdy szuka on informacji o Twoim produkcie lub usłudze. Google AdWords daje bardzo duże możliwości konfigurowania kampanii reklamowej i doboru grup docelowych na podstawie słów kluczowych, grup demograficznych, zainteresowań, tematów, lokalizacji czy używanego urządzenia. Dlatego, aby w pełni wykorzystać możliwości jakie daje system Google AdWords, bardzo ważne jest korzystanie z pomocy certyfikowanego partnera Google. Skorzystaj z naszej oferty i reklamuj się nie tylko w wyszukiwarce Google.

cennik kampanii google adwords

Świadczymy kompleksowe usługi z zakresu optymalizacji i prowadzenia kampanii Google AdWords. Nasi specjaliści pracowali przy kampaniach reklamowych m. in. dla Ministerstwa Infrastruktury i Rozwoju, Legalnej Kultury,  RentCar.pl, Alfadent, Ewenementshoes.pl, Novascon, Browaru Witnica, Clipatize, Sabur, Wibo, School Of New Media.

GDZIE SZUKAĆ POMOCY
    Sprawdź co może dać ci kampania google adwords!